مطالعات علمی نشان می دهد که برای از بین بردن میکروب ها و مواد شیمیایی مضر از دستان خود باید 20 ثانیه اسکراب کنید.
اگر مدت زمان کمتری با مایع دستشویی عسل بشویید، میکروب های زیادی را از بین نمی برید. اطمینان حاصل کنید که تمام نواحی دست خود از جمله کف دست، پشت دست، بین انگشتان و زیر ناخن هایتان را بشویید.
آب و صابون که به صورت کف در می آیند، میکروب ها و مواد شیمیایی را از دست ها به دام می اندازند و پاک می کنند.
خیس کردن دست ها با آب تمیز قبل از استفاده از صابون به شما کمک می کند که کف بهتری نسبت به استفاده از صابون روی دست های خشک داشته باشید.
یک کف خوب، جیب هایی به نام میسل ایجاد می کند که میکروب ها، مواد شیمیایی مضر و کثیفی را از دستان شما به دام می اندازد و از بین می برد.
کف کردن با صابون و شستن دست ها به مدت 20 ثانیه برای این فرآیند مهم است زیرا این اقدامات به طور فیزیکی میکروب ها را از بین می برند و میکروب ها و مواد شیمیایی را از پوست شما پاک می کنند.
هنگامی که دستان خود را آبکشی می کنید، میکروب ها و مواد شیمیایی را از زهکشی می شویید. CDC توصیه می کند برای کاهش مصرف آب، پس از خیس کردن دست ها، شیر آب را ببندید.
سپس، پس از 20 ثانیه شستن آنها، دوباره آن را روشن کنید تا صابون شسته شود. اگر بعد از شستن دستهایتان نگران وارد شدن میکروبها به دستهایتان هستید.
میتوانید از دستمال کاغذی، آرنج یا یک روش هندزفری دیگر برای بستن شیر آب استفاده کنید. اگر آب و صابون ندارید، از دست استفاده کنید.
ضد عفونی کننده با حداقل 60 درصد الکل. اگر ضدعفونی کننده دست یا صابون ندارید، اما آب دارید، دستان خود را زیر آب به هم بمالید و با یک حوله تمیز یا خشک کنید.