روغن زیتون تازه 1401 برای پخت و پز یا چاشنی ترجیح داده می شود. سرشار از ویتامین E است اما باید از کشیدن آن خودداری کرد تا مضر نباشد.
همچنین لازم است مصرف آن با روغن های دیگر جایگزین شود تا میزان جذب تغذیه ای متفاوت باشد. به عنوان مثال، استفاده متناوب از روغن زیتون و روغن غنی از امگا 3 مانند کلزا برای سلامتی آهن.
برای شام، چاشنی روغن کلزا را انتخاب کنید. بدانید که پخت و پز امگا 3 موجود در این روغن را تغییر می دهد. در مورد میوه های درخت زیتون می توان هر روز آنها را مصرف کرد.
اگرچه زیتون برای سلامتی مفید است، اما باید به کمتر از 5 یا 6 میوه در روز محدود شود. آنها حاوی مقدار مشخصی سدیم هستند.
سدیم بیش از حد می تواند باعث افزایش فشار خون شود. بنابراین محدود کردن مصرف این میوه ها برای سلامتی ضروری است. علاوه بر این، لازم است رژیم غذایی را تغییر دهید تا تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن تامین شود.
در این مورد با یک متخصص تغذیه مشورت کنید تا یک رژیم غذایی مناسب تهیه کنید.زیتون سیاه یا سبز را همانطور که هست می خورند یا با روغن زیتون چاشنی می کنند.
امکان ادغام آنها در انبوهی از ظروف وجود دارد. با این حال، زیتون سبز را باید برای مصرف بدون پخت و پز ترجیح داد. زیتون سیاه بیشتر برای خورش مناسب است.
در هر صورت، زیتون می تواند طعم بی نظیری را به غذاهای شما بیاورد. زیتون سبز شور، سفت و تند است در حالی که زیتون سیاه طعم واضح و لطیفی دارد.
با توجه به میل شما می توان آن ها را به عنوان سوپ، آنتی پاستی و یا در سالاد مخلوط سرو کرد. بسیاری از رستوران ها از آن ها در پیتزا، کیچ، کیک و غذاهای اصلی استفاده می کنند.