پیاز یک آنتی بیوتیک طبیعی است پیاز قرمز بناب خورده شده به مبارزه با باکتری های موجود در دهان کمک می کند. بنابراین، آنها اثر منفی حفره ها و باکتری ها را بر روی لثه خنثی می کنند.
پیاز اثربخشی خود را مدیون موادی مانند پلی فنول ها و کوئرستین است که آنتی اکسیدان های قوی هستند. اساساً محتوای بالای پلی فنول ها است که همچنین دارای اثر ضد التهابی است که پیاز را به یک درمان معجزه آسا تبدیل می کند.
پیاز همچنین سرشار از ویتامین C ، B6 و B11 و مواد معدنی مانند مولیبدن، منگنز، پتاسیم و تریپتوفان (یک اسید آمینه) است.
پیاز یا خوردن پیاز خام به روشی کاملا طبیعی شما را تسکین می دهد. نصف پیاز را روی میز خواب خود قرار دهید. بینی شما پاک می شود و به لطف آلیل پروپیل دی سولفید راحت تر نفس خواهید کشید.
هنگام پوست کندن پیاز، چشمان شما آب می ریزد، اما بینی شما پاک می شود. پیاز پس از باز شدن همچنان تا چند ساعت این ماده را آزاد می کند.
پیاز همچنین تا آنجایی که ویروس ها و باکتری های موجود در هوا را جذب می کند، اثر ضد التهابی دارد. به همین دلیل است که بعد از یک شب در کنار تخت مریض، پیاز سیاه شده و دور ریختن آن خوب است، نیم لیتر آب را بجوشانید.
250 گرم پیاز را اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید. مخلوط را الک کنید و وقتی مایع تا حدود 40 درجه خنک شد 1 دسی لیتر عسل اضافه کنید. وقتی شربت ولرم شد آن را در ظرف درب دار بریزید.
برای سرماخوردگی و سرفه به میزان دلخواه ۱ قاشق چایخوری بنوشید. همچنین می توانید قبل از خواب آن را با چای گیاهی خود مخلوط کنید تا در طول شب به خوبی عرق کنید.
همچنین اگر میخواهید یک نوشیدنی گرم بنوشید، میتوانید عسل را با شربت گواوا جایگزین کنید تا “اثر تعریق” خوبی داشته باشید.