کاهش بیماری التهابی با مصرف تن ماهی

نکته سالم: کنسرو ماهی تن نمک زده می شود و مقدار تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد زیادی سدیم به آن اضافه می شود که با پتاسیم موجود در سیستم مقابله می کند. حواستون به مصرفتون باشه

سیستم ایمنی شما را بهبود می بخشد
شواهد حاصل از مطالعات مشاهده‌ای و موتور هوندا 250 مداخله‌ای انسانی نشان می‌دهد که مصرف منظم ماهی با کاهش بروز بیماری‌های التهابی مزمن مانند آرتریت روماتوئید مرتبط است و تزریق مداوم روغن ماهی به بیماران بدحال که با لوله تغذیه می‌شوند، ممکن است نتایج مهمی را در ICU بهبود بخشد

گوشت این ماهی سرشار از منگنز، روی، ویتامین C و سلنیوم است – آنتی اکسیدان هایی که به عنوان تقویت کننده اصلی سیستم ایمنی شناخته می شوند. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد که محصولات جانبی متابولیسم در سطح سلولی هستند، مبارزه می کنند، که می تواند باعث ایجاد چندین بیماری جدی مانند سرطان شود.

نکته سالم: یک وعده گوشت ماهی تن تقریباً 200 درصد آنتی اکسیدان مورد نیاز روزانه را تامین می کند.

تنتن

گردش خون شما را تقویت می کند
آهن و ویتامین B دلیل این فایده است. سیستم قلبی کاور مبل عروقی شما با چربی ناشی از عادات غذایی ناسالم گیر کرده و کند می شود و سلول های شما شروع به تحلیل رفتن می کنند.

مصرف زیاد آهن و ویتامین B باعث تقویت سلول های خونی می شود. آهن گردش خون را تقویت می کند، اکسیداسیون اندام های بدن را بهبود می بخشد و عملکرد مطلوب را تضمین می کند.

نکته سالم: جایگزین دیگری برای ماهی تن طرز تهیه ترشی مخلوط فوری ، دریافت امگا 3 دریایی در مکمل ها است.

افسردگی را کاهش می دهد
طبق تحقیقات، ثابت شده است که خوردن غذاهای دریایی حداقل دو بار در هفته به کاهش 25 درصدی افسردگی در زنان کمک می کند. این به دلیل اسیدهای چرب امگا 3 و ارتباط آنها با هورمون های جنسی زنانه استروژن و پروژسترون است که بر عملکرد مغز تأثیر می گذارد.[6]

با کمال تعجب، گروه تن ماهی بیشترین کاهش را در سطح استرس داشت.

  • منابع:
    1. 20 Amazing Health Benefits Of Tuna Fish
  • تبلیغات: 
    1. ترکیب شیمیایی و انواع کیفیت خرما
    2. جایگاه خرما در ادیان مختلف دنیا
    3. گونه های مختلف خرما و خاستگاه آن
    4. فواید منحصربه فرد خرما