مانند تقریباً تمام چای های مورد علاقه شما، چای سفید در ایران از گیاه Camellia sinensis، یکی از اعضای خانواده همیشه سبز با گل های سفید و زیبا تهیه می شود.
برگها و جوانه های آن را درست قبل از شکوفه دادن می چینند. سپس آنها پژمرده می شوند، خشک می شوند، خرد می شوند و به آن لیوان چای سفید لطیف تبدیل می شوند.
این روش پردازش حداقلی از اکسیداسیون جلوگیری می کند، به همین دلیل است که چای سفید طعم سبک و گلی دارد. همچنین به حفظ آنتی اکسیدان ها کمک می کند.
بنابراین، آیا باید مواد سفید بیشتری را به مهمانی های چای بعد از ظهر خود اضافه کنید؟ شاید! نه تنها باعث می شود احساس کنید که در داونتون ابی ناهار می خورید بلکه دارای تعدادی فواید سلامتی نیز می باشد.
چای سفید مملو از پلی فنول هایی به نام کاتچین است مولکول های گیاهی که مانند آنتی اکسیدان ها در بدن عمل می کنند. آنتی اکسیدان ها از سلول ها در برابر آسیب ناشی از ترکیباتی به نام رادیکال های آزاد محافظت می کنند.
از آنجایی که بسیاری از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد با مشکلاتی مانند پیری زودرس، التهاب مزمن، و ضعف سیستم ایمنی مرتبط است.
ممکن است ارزش آن را داشته باشد که فنجان خود را با مقداری چای سفید پر کنید. در یک بررسی در سال 2020، محققان اثرات ضد میکروبی، ضد ویروسی، ضد التهابی، ضد حساسیت و ضد سرطانی کاتچین ها را تشریح کردند.
و طبق تحقیقات انجام شده در سال 2008، به نظر می رسد چای سفید و سبز در مبارزه با رادیکال های آزاد بهترین هستند، به دلیل محتوای بالای کاتچین.