گوجه فرنگی گلخانهای سبزی محسوب می شود یا میوه؟ از نظر علمی، آن را میوه ای می دانند زیرا بدن گوجه فرنگی حاوی دانه است. با این حال، اگر از علاقه مندان به تاریخ هستید.
اطلاعاتی خواهید یافت که نشان می دهد دادگاه عالی ایالات متحده گوجه فرنگی را در سال 1893 یک سبزی اعلام کرد. برای شما!
یک وعده گوجه فرنگی منبع خوبی از ویتامین A، C، K و پتاسیم است. گوجه فرنگی همچنین منبع خوبی از فیبر است که حاوی دو گرم در هر وعده است که هفت درصد از مقدار توصیه شده روزانه است.
بتاکاروتن و لیکوپن موجود در گوجه فرنگی به محافظت از پوست در برابر آسیب کمک می کند و پوست را نسبت به آسیب اشعه فرابنفش کمتر حساس می کند.
ویتامین K، کلسیم و لیکوپن موجود در گوجه فرنگی برای تقویت و ترمیم استخوان ها و همچنین بهبود توده استخوانی مفید است.
لیکوپن به پیشگیری از چندین سرطان کمک می کند و آنتی اکسیدان های موجود در گوجه فرنگی می توانند آسیب سلولی را کاهش دهند.
گوجه فرنگی حاوی کروم است که به تعادل قند خون کمک می کند و به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک می کند.
ویتامین A موجود در گوجه فرنگی می تواند بینایی را بهبود بخشد، به پیشگیری از شب کوری کمک کند و ممکن است به کاهش خطر دژنراسیون ماکولا کمک کند، مطالعات نشان داده است که خوردن گوجه فرنگی ممکن است خطر ابتلا به سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا را کاهش دهد.
پتاسیم و ویتامین B موجود در گوجه فرنگی به کاهش فشار خون و سطح کلسترول کمک می کند که به نوبه خود می تواند به پیشگیری از سکته مغزی، حملات قلبی و سایر مشکلات مربوط به قلب کمک کند.
به طور شگفت انگیزی، دانه های گوجه فرنگی می توانند با عبور از دستگاه گوارش حیوان زنده بمانند، بنابراین رنگ قرمز جذب کننده حیوانات بخشی از استراتژی پراکندگی بذر گیاه است.