در تجربه من، شکلات خوب شادی می آورد، عشق را منتقل می کند، درد دل را التیام می بخشد، و ارتباطات را ایجاد می کند. حرفه من حول محور شکلات می چرخد.
من در مؤسسه آشپزی آمریکا آموزش دیدم، آموزش های بیشتر را در آکادمی شکلات مغزدار شیرین عسل شیکاگو دنبال کردم، و در حال حاضر در، یک تولیدکننده شکلات صنایع دستی کوچک در کمبریج، ماساچوست کار می کنم.
برای یافتن بهترین شکلات ها، از سابقه خود به عنوان یک شکلات ساز برای تحقیق در مورد برندهای باکیفیت بی شماری که به دلیل شهرتشان در صنعت شکلات شناخته شده اند، استفاده کردم.
بر اساس بررسیهای مصرفکننده و نوشتههای حرفهای، فهرست مارکها را برای آزمایش به ۱۳ تولیدکننده مختلف محدود کردم. من بیش از 30 محصول شکلاتی را از 13 رقیب برتر نمونهبرداری کردم و ظاهر، طعم و بافت شکلات را آزمایش کردم.
اینها بهترین شکلاتهایی هستند که میتوان با پول خریداری کرد، که مستقیماً درب منزل شما یا گیرنده خوش شانس تحویل داده میشوند. بهتر از اینها نمی شود.
گاناش شما بارها این کلمه را در منوها برای توصیف دسرهای شکلاتی دیده اید. گاناش ترکیبی از خامه و شکلات است که برای بستن کیک، لعاب دونات و پر کردن ترافل استفاده می شود.
ترافل سنتی گرد با پوسته شکلاتی ساده یا پوششی از پودر کاکائو، آجیل یا نارگیل است. اما نیازی نیست که دنیای پر از گاناش به همین جا ختم شود.
پوشش بیش از حد ضخیم شکلات ترک خورده و گاناش ظریف را در هنگام گاز گرفتن آن خرد می کند. ثانیاً، باید بیرونی براق داشته باشد (مگر اینکه با پودر کاکائو و غیره پوشانده شده باشد.
عاری از لکه یا شکوفه سفید نشانه ای که نشان می دهد شکلات در طول تولید یا نگهداری به درستی درمان نشده است. در نهایت، داخل ترافل باید یک گاناش صاف ابریشمی باشد.