این جو دو سر مانند جو دوسر کاپیتان اوتز قدیمی یا رولشده را طی میکند، با این تفاوت که کمی نازکتر فشرده میشوند و باعث میشود سریعتر پخته شوند، خامهتر و کمتر جویدنی شوند.
جو دوسر سریع در کمتر از 5 دقیقه روی اجاق گاز و فقط 2 تا 3 دقیقه در مایکروویو پخته می شود. همچنین میتوانید سرو را در یک کاسه بردارید و روی آنها آب جوش بریزید تا بگذارید بماند و برای چند دقیقه بپزد.
جو دوسر فوری بسیار نازک فشرده میشود، مدت بیشتری بخارپز میشود و سپس آبگیری میشود. این همان چیزی است که آنها را در یک لحظه آشپزی می کند. با این حال، اگر مراقب نباشید، تمایل به تبدیل شدن به ماس دارند.
اگر بتوانید آنها را بدون طعم و شیرین بیابید، تقریباً همان فواید سلامتی جو دوسر سریع را دارند. اگر تشنه کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه پختن هر جو دوسر یا مقایسه حقایق تغذیه ای آنها هستید، این نمودار مفید را که توسط The Yummy Life ارائه شده است، بررسی کنید.
بنابراین اکنون که تفاوتهای بین هر نوع جو دوسر را میدانید، بیایید دریابیم که چرا این بچههای کوچک برای شما بسیار سالم هستند. جو دوسر دارای هر دو نوع فیبر، فیبر محلول و نامحلول است، بنابراین بهترینها را از هر دو دنیا دریافت میکنید.
فیبر نامحلول در امتداد دستگاه گوارش ما حرکت می کند و آب را از روده ما می گیرد تا به مواد زائد وزن اضافه کند و عبور آن از سیستم ما و در نهایت از بدن ما راحت شود.
یکی از فیبرهای محلول کلیدی مخصوص جو دوسر، بتا گلوکان است که سرعت غذایی را که می خوریم کند می کند، بنابراین هضم آن در بدن زمان بیشتری می برد. این بدان معنی است که ما برای مدت طولانی تری احساس سیری می کنیم.
یک وعده بلغور جو دوسر حدود 5 گرم فیبر دارد. بزرگسالان باید روزانه 25 تا 38 گرم فیبر دریافت کنند، بنابراین این یک تقویت کوچک خوب است.