بادمجان چیست
بادمجان یکی از اعضای کوچک، گرد و بنفش رنگ از خانواده شب بو است.
گونههای کوچک و عمدتاً سفید رنگی که در ابتدا کشت میشدند بادمجان شمالی شبیه تخم مرغ یا غاز بودند که به همین دلیل نام آن را تشکیل میداد.
بادمجان در انواع مختلفی موجود است که از نظر شکل و اندازه از کوچک و گرد تا بلند و لاغر و در رنگهای نیلی تا سفید متغیر است.
اگر بریتانیایی هستید، ممکن است آن را به عنوان “بادمجان” بشناسید، یا اگر اهل آسیای جنوب شرقی یا آفریقای جنوبی هستید، ممکن است آن را به عنوان “برینجال” بشناسید.
در حالی که جوامع در سراسر جهان ممکن است نام های متفاوتی برای آن بگذارند، بادمجان قلمی سیاه این میوه گوشتی دارای مواد مغذی بسیاری است.
فواید بادمجان به اندازه شکل ها و رنگ های آن متعدد و متنوع است.افزودن بادمجان به رژیم غذایی خود ممکن است یکی از بهترین تصمیمات سلامتی باشد.
کلمه “بادمجان” برای اولین بار در سال 1767 ثبت شد، به احتمال زیاد به دلیل شباهت آن به تخم مرغ از نظر شکل و رنگ (بیشتر کشت اروپایی شامل میوه های کوچک، گرد و زرد/سفید بود).
ارجاعات ادبی مستقیم به بادمجان را می توان در ادبیات سانسکریت از اوایل قرن سوم یافت.
چندین مرجع نیز در ادبیات چینی یافت می شود بادمجان ترش که اولین آنها یک نکته باغبانی در تانگ یو (59 قبل از میلاد) بود.
“بادمجان” اولین بار در تاریخ بریتانیا در یک کتاب گیاه شناسی در قرن شانزدهم ظاهر شد.
تغییرات در اندازه، شکل، رنگ و حتی طعم در تاریخ چین بین قرن هفتم و نهم پس از میلاد ثبت شده است و انواع مختلف از گرد، کوچک و سبز تا بزرگ، گردن بلند و بنفش را نشان می دهد. (2)
منشا بادمجان هندوستان است و بیش از 1500 سال است که در آنجا و چین کشت می شود.
بقیه دنیا این میوه خوشمزه را زمانی کشف کردند بادمجان سفید که راه های تجاری اصلی مانند جاده ابریشم باز شد و تاجران عرب آنها را به کشورهای مختلف بردند.
- منابع:
- تبلیغات: