اواسط تابستان است، یعنی روزهای طولانی در کنار استخر، شام مستقیم از روی کباب، و مجموعهای از هیبریدهای میوههای بد بو در خواربارفروشیهای محلی ما! قبلاً در این فصل هلوهای دونات و آلوهای گیلاس را در خواربارفروشیهای مختلف مشاهده کردهایم، و اکنون متقاطع میوههای هستهدار دیگری را پیدا کردهایم.
Plumcots میوه های هسته دار هستند که ترکیبی از آلو و زردآلو هستند. آلو خشک سیاه لوتر بربنک، پرورش دهنده گیاهان، ایده گرده افشانی متقابل دو میوه هسته دار تابستانی را در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم مطرح کرد.
یکی دیگر از پرورشدهندههای گیاهی میوه آلو به نام فلوید زایگر تلاشهای خود را برای عرضه ترکیب 50-50 آلو و زردآلو به بازار تجدید کرد. او انواع مختلفی از ترکیب میوههای هستهدار را ارائه کرده است، از جمله نارنجکهای نارنجکی.
آیا پلامکوت ها سالم هستند؟
پلامکوت ها پوستی کمی تیره و آلویی رنگ با گوشت قرمز آلو خشک ترش پر جنب و جوش دارند که شیرین و آبدار است.
این نوزادان تنها 30 کالری در هر میوه دارند و دارای 3 گرم فیبر غذایی، 10 درصد از نیاز روزانه به ویتامین C و 6 درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین A هستند. صرفاً خوردن دو عدد از اینها حدود یک چهارم نیاز روزانه شما به فیبر را تامین می کند و به شما یک تقویت جدی ویتامین می دهد!
مطالب مرتبط: اندازه سروینگ میوه چقدر است؟
فامیل تری فارمز، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان میوه هسته دار و انواع توت ها آلو قرمز خشک در کشور، می گوید که لواشک وقتی در دمای اتاق رسیده و سپس برای سه تا پنج روز بعد در یخچال نگهداری می شود.
بهترین لذت را می برد. آنها فصل رشد بسیار کوتاهی دارند – اواسط ماه مه تا اوایل ژوئیه – بنابراین علاقه مندان به درختان باید تا زمانی که می توانند ذخیره کنند!
- منابع:
- تبلیغات: