امروزه پودر گوشت خوراک دام در مزارع تولید می شود. اکثر فرآورده های گوشتی تجاری از حیوانات اهلی که در تاسیسات صنعتی عظیمی که ممکن است صدها یا حتی هزاران حیوان را در آن واحد نگهداری می کنند، تهیه می شوند.
با این حال، در برخی از جوامع سنتی، شکار حیوانات تنها راه برای به دست آوردن گوشت است.
گوشت معمولاً بعد از پخته شدن، گاهی اوقات پس از پخته شدن یا دود شدن خورده می شود. آن را اغلب به صورت استیک، برشته، دنده یا کباب می خورند و همچنین می توان آن را به صورت پودر یا آسیاب شده نیز یافت.
گوشت را می توان در پخت و یا با سس، چاشنی یا ظرف جانبی سرو کرد که ممکن است در آب گوشت فرو شود. گوشت تازه به عنوان منبع با ارزش پروتئین با کیفیت بالا در نظر گرفته می شود.
هنگامی که یک پروتئین حاوی تمام 9 اسید آمینه بلوک های سازنده پروتئین است که بدن شما به مقدار کافی به آن نیاز دارد، تصور می شود که ارزش بیولوژیکی بالایی دارد و می تواند یک پروتئین کامل در نظر گرفته شود.
پس از پخت، گوشت حاوی تقریباً 25 تا 30 درصد پروتئین وزنی است.
یک وعده 3.5 اونس (100 گرم) سینه مرغ پخته شده حاوی حدود 31 گرم پروتئین است، در حالی که همان اندازه از گوشت گاو 27 گرم است. سایر گوشت های ماهیچه ای دارای پروفایل های مغذی مشابهی هستند، اگرچه حاوی روی کمتری هستند.
گوشت خوک به ویژه غنی از تیامین است. به عنوان مثال، گوشت خوک 78٪ از DV را در هر وعده 5.5 اونس (157 گرم) تامین می کند.
ویتامین A، B12، آهن و سلنیوم به مقدار قابل توجهی در جگر و سایر گوشت ها وجود دارد. این گوشت ها همچنین منابع عالی کولین هستند، یک ماده مغذی مهم برای سلامت مغز، ماهیچه ها و کبد.