بر اساس تحقیقات جدید، دخترانی که اسیدهای چرب امگا 3 بیشتری مصرف می کنند، ماهی قزل آلا پرورشی از کسانی که مقادیر بیشتری اسیدهای چرب امگا 6 مصرف می کنند، پیشی می گیرند.
جوزف هیبلن، روانپزشک و بیوشیمی لیپیدی می گوید که در نتیجه این و سایر مطالعات، توصیه های رژیم غذایی دولت – به ویژه آنهایی که برای زنان باردار مورد توجه قرار می گیرد .
باید بر ماهی به جای روغن سویا و ذرت که به ترتیب سرشار از این اسیدهای چرب هستند، تاکید کنند. موسسه ملی سوء مصرف الکل و الکلیسم در بتسدا، مریلند. ما نمیخواهیم مغز در طول رشد دچار کمبود مواد مغذی حیاتی شود.»
مزیت امگا 3 برای اولین بار در مطالعات توزیع چربی بدن اشاره شد. در اوایل سال جاری، ویلیام لاسک، اپیدمیولوژیست در دانشگاه پیتسبورگ در پنسیلوانیا، و استیون گولین، انسانشناس از دانشگاه کالیفرنیا، سانتا باربارا، گزارش دادند.
که زنانی که چربی بیشتری روی باسنشان نسبت به کمر انباشته میکنند – و بنابراین ، مانند بسیاری از ستارگان سینما نسبت دور کمر به باسن پایینی داشتند – و همچنین فرزندانشان نمرات آزمون شناختی بالاتری داشتند.
آنها پیشنهاد کردند که از آنجایی که چربی روی باسن و رانها حاوی امگا 3 بیشتری نسبت به چربی شکم است.
این زنان امگا 3 را ذخیره میکنند که برای رشد مغز جنین و نوزاد حیاتی است ماهی جنوب و با بزرگ شدن قدرت مغز خود را تقویت میکنند.
آنها همچنین پیشبینی کردند که زنانی که امگا 3 بیشتری مصرف میکنند، ماهی خشک در تستهای شناختی بهتر از کسانی که امگا 6 بیشتری مصرف میکنند، عمل میکنند.
برای آزمایش این فرضیه، لاسک و گاولین دادههای مربوط به حدود 4000 دختر و پسر بین 6 تا 16 سال را تجزیه و تحلیل کردند.
این کودکان در سومین مطالعه ملی سلامت و تغذیه، ماهی قزل آلا خال قرمز بخشی از یک پروژه ایالات متحده برای ارزیابی وضعیت سلامت و تغذیه شرکت کرده بودند.
از بچه ها و بزرگسالان پس از اینکه محققان درآمد و تحصیلات والدین و سن، نژاد، تعداد خواهر و برادر و سطوح سرب خونی کودکان را کنترل کردند، دریافتند دخترانی که امگا 3 بیشتری مصرف میکنند در چهار تست شناختی، از جمله تست هوش، نمره بهتری کسب کردند. .
- منابع:
- تبلیغات: