سرکه ها مایعات همه کاره ای هستند که برای پخت و پز، سرکه سیب انگبین نگهداری مواد غذایی و تمیز کردن استفاده می شوند.
برخی از سرکه ها – به ویژه سرکه سیب – در جامعه سلامت جایگزین محبوبیت پیدا کرده اند و گفته می شود که اثر قلیایی بر بدن دارند.
با این حال، به خوبی شناخته شده است که سرکه ها اسیدی هستند، سرکه سفید طبیعی و بسیاری از مردم را به این فکر می کنند که آیا سرکه ها اسیدی هستند یا قلیایی.
این مقاله توضیح می دهد که آیا سرکه اسیدی (اسیدی) یا باز (قلیایی) است و آیا برای سلامتی شما مهم است.
نادین گریف | تمامی حقوق محفوظ است
pH چیست؟
برای درک اینکه آیا چیزی اسیدی (اسیدی) یا باز (قلیایی) است، باید بفهمید که pH چیست.
اصطلاح pH مخفف “پتانسیل هیدروژن” است.
به زبان ساده، pH مقیاسی است که میزان اسیدی یا قلیایی بودن یک چیز را اندازه میگیرد.
مقیاس pH از 0 تا 14 متغیر است:
0.0-6.9 اسیدی است
7.0 خنثی است
7.1-14.0 قلیایی است (به عنوان پایه نیز شناخته می شود)
بدن انسان کمی قلیایی با pH بین 7.35 تا 7.45 است.
اگر PH بدن شما از این محدوده خارج شود، می تواند عواقب جدی یا حتی کشنده ای داشته باشد، زیرا فرآیندهای داخلی می توانند عملکرد نادرست داشته باشند یا به طور کامل متوقف شوند.
مهم است که توجه داشته باشید که pH بدن شما فقط در سرکه سیب کاشان برخی از بیماریها تغییر میکند و تحت تأثیر رژیم غذایی شما قرار نمیگیرد.
خلاصه
pH میزان اسیدی یا قلیایی بودن چیزی است. در مقیاس 0 تا 14 اندازه گیری می شود. بدن شما کمی قلیایی با pH 7.35-7.45 است.
آیا سرکه اسیدی است یا قلیایی؟
سرکه از عبارت فرانسوی “vin aigre” گرفته شده است که به معنای شراب ترش است (منبع مورد اعتماد).
می توان آن را تقریباً از هر چیزی حاوی قند، از جمله میوه، سبزیجات و غلات تهیه کرد. مخمرها ابتدا قند را به الکل تخمیر می کنند و سپس توسط باکتری ها به اسید استیک تبدیل می شود.
اسید استیک سرکه را با pH معمولی ۲ تا ۳ اسیدی می کند.
افرادی که از رژیم قلیایی پیروی می کنند اغلب نگران این هستند.
که چگونه غذا بر PH بدن خود تأثیر می گذارد. به همین دلیل است که سرکه سیب بسیاری از طرفداران از نوارهای آزمایش pH ادرار برای آزمایش سطح pH خود استفاده می کنند.
- منابع:
- تبلیغات: