در حالی که چشیدن طعم تندی میتواند تا حدودی موضوعی ذهنی باشد، اندازهگیری مواد شیمیایی در مقیاس اسکویل وسیلهای عینی برای اطلاع از داغ بودن چیزی است.
انسان ها از زمان های قدیم از سس چیلی تای دلوسه تند لذت برده اند و مانند بسیاری از غذاها، می تواند به عنوان یک زبان بین المللی برای گرد هم آوردن افراد مختلف و یافتن نقاط مشترک عمل کند.
و در حالی که فلفل چیلی ممکن است در اشکال، اندازهها، رنگها، طعمها و حتی املای مختلف باشد، این واقعیت که غذاهای تند را میتوان تقریباً در هر کشوری روی زمین یافت، کیفیتی یکپارچه است.
بنابراین، چه بخواهید خود را به چالش بکشید تا تندترین سس تند روی کره زمین را بچشید، یا صرفاً به کاوش در طعم های ظریف سس های دست ساز علاقه مندید، مطمئناً یک سس تند وجود دارد که می توانید از آن لذت ببرید.
PT Bina Usaha Keluarga Sedep Roso یکی از صنایع کشاورزی واقع در پادانگ است که سس های فلفل قرمز و سویا را تولید می کند. ترکیبات اصلی سس فلفل قرمز و سویا به ترتیب سیب زمینی شیرین و سویا سیاه هستند.
هر دو سس فلفل قرمز و سویا بازار گسترده ای در غرب سوماترا، اندونزی دارند. مشکلی که اغلب شرکت ها با آن مواجه هستند این است که تقاضا برای محصول سس چیلی به دلیل عوامل فصلی و فاسد شدنی سیب زمینی شیرین برآورده نمی شود.
روش برنامهریزی خطی عدد صحیح مختلط به دلیل وجود محدودیتهایی در مسئله اعمال میشود. مدل ریاضی برای به دست آوردن راه حل بهینه در تخصیص منابع موجود با محدودیت های داده شده در مورد در دسترس بودن مواد خام و ظرفیت تولید توسعه یافته است.
مثال عددی برای نشان دادن مدل و نشان دادن نتایج ارائه شده است. تجزیه و تحلیل حساسیت برای مشاهده تغییرات در راه حل بهینه ناشی از تغییرات در پارامترهای ورودی مدل انجام می شود.